Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Megértés Táblázata klub december

2018-12-07, 18:00 - 21:00

 

E havi témánk:

Ízleljük meg milyen, amikor a bizalomban megjelennek elemek, például a sérelem vagy a kényelem. Hogyan tudom én ezt a megéléseimben beazonosítani? Erre eddig nem jutott idő, pedig nagyon érdekes. 
És mi van akkor, amikor már nem tart ki a bizalom, vagy én a bizalomban.. milyen hatása van például a kényelem minőségének akkor amikor sérült a bizalmam? 
Bizalom vagy önbizalom, mikor melyik tart meg? 
Vannak-e olyan határok amik biztosak, és mégsem zárnak be engem? 
Meg tudod-e fogalmazni mire vágysz ebben a kérdésben a lelked színterén. Szerinted mi lenne a megoldás?

Ez évi utolsó klub találkozónkat tartjuk pénteken este 6-tól. Helyszín a Harmónia Palota(Múzeum u. 9.), az udvaron jobb oldalon, középen lévő ajtó, fel a galériára. Szokás szerint 21.00-ig.

 

A havonta megtartott találkozók nyitott alkalma, ahol ismerkedhetsz A Megértés Táblázatával, vagy azokkal, akik élik, használják a mindennapjaikban. Ilyenkor figyelmünket a lelki életnek szenteljük, miről mesélnek az érzéseink nekünk.. Vonz a világ és magunk mélyebb, igazabb megismerése.
A kiírt témáról 18.00-tól 20.30-ig beszélgetünk, előtte és utána a közösségi találkozásnak adunk teret. Te döntöd el, hogy a kezdésre, vagy este hat órára érkezel. Általában kb. 20 fős csoport gyűlik össze.

Minden klubnak külön témája van, amely gyakran – bár önmagában is egységet képez – az előző alkalom folytatása egy másik szemszögből közelítve. A találkozó szünet nélkül telik el, általában gyorsan. Ez idő alatt közösen jutunk el egy mély, hazavihető mondanivalóig az adott témát illetően. Természetesen a Megértés Táblázata és a lelkiállapotok ismerete segít minket ebben. Azt Te döntöd el, hogy aktívan veszel részt, vagy csak megfigyelőként vagy jelen. A jelenléted mindenképpen hozzáad azt estéhez.

Gyere el ha:
– kedvet érzel egy őszinte beszélgetéshez a lelki kérdéseinkről, ahol a megértés és a másik tisztelete alap értékként van jelen
– ismered a Táblázatot, és járod vele az utad
– olvasod/tad a Magyarázatot és vannak kérdéseid
– egy barátod mesélte és szeretnél jobban bele látni
– voltál tanfolyamon és szeretnéd a többiekkel együtt folytatni
– szeretnéd megtapasztalni milyen az, amikor a kellő érzelmi mélységben megjelenik a megértés tere, ahol már minden könnyebben átlátható, ahol már nem félelmetes kérdéseket feltenni magamnak, és figyelni a választ

Szeretettel vár

Hadnagy Előd és A Megértés Táblázata

Részletek

Dátum:
2018-12-07
Időpont:
18:00 - 21:00
Esemény kategória:

Helyszín

Harmónia Palota
Múzeum u. 9.
Budapest, 1088 Magyarország
+ Google Térkép