Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Megértés Táblázata tanfolyam

2019-05-31, 10:00 - 2019-06-02, 18:00

Én és a lelkiállapotaim

Hogyan élek együtt Én az érzelmeimmel? Melyikükkel milyen a kapcsolatom? Mikor félek tőlük, mikor szeretem őket, melyiket hogyan? …
Három nap együttlét, ahol a lelkiállapotaiddal, az okukkal, és a hatásukkal ismerkedhetsz. Az életedben, Magadban, magadról…

2019. május 31-én és június 1-2-án Megértés Táblázata tanfolyam indul Budapesten

Miről tanulunk egy alap tanfolyamon:

A tanfolyamon élőben ismerheted meg, azonosíthatod be magadban, mit jelentenek, milyen érzelmi tartalmat hordoznak a lelkivilágodban, a Táblázat első hallásra izgalmas fogalmai. Mit jelent vonzalomban, fájdalomban, bántalomban, buzgalomban, siralomban, irgalomban lenni. Mit jelent sérelmet, gyötrelmet, félelmet, intelmet, illedelmet, szerelmet, türelmet, kegyelmet érezni és megélni. Megtapasztalhatod ezek a minőségek mire késztetnek, és mire valók valójában, hogyan lehet a segítségükkel jobban érteni magadat, és jobban kézben tartani az életedet.

Elsajátíthatod, hogyan lehet tudatosan megfigyelni, megérteni és ha úgy szeretnéd megváltoztatni a lelkiállapotodat, azaz az érzéseidet, a viszonyulásodat, az életed kicsi és nagy kérdéseiben egyaránt.
Megismerjük mi az az egyszerű rendezőelv, ami alapján az érzelemvilágunk tudva, és tudattalanul is működik. Egyszerűen közelítjük meg az egyik legfontosabb kérdést: ki vagyok Én, hogyan állok az érzésvilágomhoz, mi az összefüggés a lelki életem és a gondolkodásmódom, a viselkedésem között. Ehhez adnak kulcsot az elemek és az almok.
Aki saját magával tisztában van, a kapcsolatai sokszor nehéz és szövevényes érzelmi szálait is jobban átlátja, és könnyebben kezeli. Legalább magában.

Nem valami egészen újat kell elsajátítanod, a Táblázat minden összetevőjével találkoztál már magadban. A Táblázat megértése nem bonyolult, megismerjük a felépítésének egyszerű rendezőelveit, hogy a mindennapi használata könnyen átlátható legyen.

A lelkiállapotainkkal való ismerkedés mellett, a másik nagyon fontos témánk a sérüléseink, érzelmi megrekedéseink, azaz a Tapasz, és annak feloldása.
– Mi történik benned olyankor, amikor beüt valami, aztán nagy nehezen sikerül megnyugodni, de valami örökre megváltozik? Mi történik a nagyobb életválságok közben és után?
– Hogyan lehet ezt vissza csinálni?
– A múltban megélt érzések nem tűnnek el, eltárolva lekötik az érzelmi energiád és amikor például egy helyzethez képest túlzott érzelmi reakciót produkálsz, akkor azok törnek fel.
– Megtanuljuk felismerni, hogy mikor irányítanak az érzelmi megrekedéseid/sérüléseid, és azt is, hogy hogyan tudod ezt megérteni és megváltoztatni.
– Miért van az, hogy az embert könnyen beszívja egy téma, és utána egyfolytában azon kattog a fejében? És miért olyan fárasztó ez?
Az érzelmi sérüléseinknek is van rendje, a megváltoztathatatlannak hitt viselkedés, szokás és gondolkodásmód, amit nem szeretsz magadban, megváltoztatható.

A tanfolyam közben folyamatosan gyakoroljuk a Táblázat használatát. Együtt gyakoroljuk be, mi az az érzelmi mélység, ahol egy lelkiállapotot jól meg tudsz közelíteni, és ahol a megértés által választ találsz a problémádra.

A képzés díja 50.000 Ft., ismétlőknek fél áron lehet részt venni.

A tanfolyam javasolt része 2×1 nap ráadás, amelyen a lelkiállapotokkal ismerkedünk személyes gyakorlati példákon keresztül, illetve lehetőség van a tapaszok oldásának gyakorlati lépéseivel ismerkedni. A két kiegészítő nap időpontját a csoporttal egyeztetve jelöljük ki. Egy kiegészítő nap díja: 7000 Ft.

Ahogyan a tanultak érnek benned, lehetőséged van részt venni a havonta megtartott egynapos alkalmakon (konzultációs napokon), ahol újabb nézőpontokon és témákon keresztül gyakoroljuk a Táblázat hétköznapi használatát, kis csoportban. Ha szeretnél később haladó tanfolyamra is van lehetőség.

Szeretettel lát:

Hadnagy Előd és A Megértés Táblázata

Jelentkezni alább, vagy email-ben lehet: amegertestablazata@gmail.com

Részletek

Kezdés:
2019-05-31, 10:00
Vége:
2019-06-02, 18:00
Esemény kategória:

Szervező

Hadnagy Előd