A Megértés Táblázata

Haladó tanfolyamok

Te választod meg, milyen mélyen szeretnél megismerkedni  a lelkiállapotaid rendjével – a megértéssel járható út

Ha az első alkalom után igényed és vágyad van továbbhaladni ezen az úton, vagy szeretnéd a közösséggel együtt folytatni, a Megértés Táblázatával járható önismereti, fejlődési vagy szakmai utadat további két haladó képzés segíti. Ezekből annyit végzel el, amennyiről úgy érzed számodra aktuális. Így lépésről lépésre, a saját tempódban ismerkedhetsz meg A Megértés Táblázatával, és ezen keresztül saját magaddal, saját érzelmi mélységeiddel, és magaslataiddal is. Attól függően épp mi az, ami neked ad: egy nehéz élethelyzetből szeretnél kikeveredni, mélyíteni szeretnéd az önismeretedet, javítani szeretnél a kapcsolataidon, keresed az utadat amiben kiteljesedhetnél, a hivatásodban emberekkel foglalkozol, vagy vonz az ember lényének és a teremtett világ összefüggéseinek megismerése.
A képzés mindhárom egysége tehát két egymást követő hétvégét tesz ki.

A Megértés Táblázata az ember megélhető lelkiállapotainak teljes és széles skáláját öleli át. Az ember legnemesebb és legalantasabb érzései között, akkora a távolság és a minőségbeni különbség, hogy emberi ésszel felfogni, és megélni mindegyiket két hétvége alatt, nem lehet. Egy lelkiállapot megélése, megfigyelése, a hozzá tartozó hétköznapi, vagy akár sorsformáló problémák kitárgyalása – a csoport egyedi igényeit és a személyes kérdéseket is figyelembe véve – sok idő és sok energia. Végigloholni az összes lelkiállapoton olyan lenne, mintha végigloholnál újra az egész életed történetén, át is élve azt. Ennek a folyamatnak bölcsebb időt hagyni, a túlzott sietség puszta információvá változtatja a valós megértés, a valós tudatosodás, és a valós lelki megerősödés, önmagunkra lelés lehetőségét.

A lelkem nem olyan gyors, mint Én vagyok.

A tanfolyamok között, után, előtt, további lehetőségek közül választhatsz:

Egy napos csoportos konzultációs napok, amelyek elsősorban tanfolyamot végzetteknek szólnak, de mindenképpen szükséges hozzá a Táblázat ismerete.
Csoportos estek a megértés terében, amelyek elsősorban ugyanúgy tanfolyamot végzetteknek szólnak.
Továbbá havonta egyszer klub esteket is vannak, amelyeknek saját önálló témájuk van. Ezek nyitott alkalmak, bárki otthonosan érezheti magát akkor is, ha még nem találkozott a lelkiállapotok fogalmával.