A Megértés Táblázata

A Táblázat szellemisége

A Táblázat szellemisége

Régóta érik már, hogy ezt elmondjam.., most már tényleg ideje van. A Megértés Táblázata megszületett 2008. december végén, és születésének legfőbb oka, hogy kaput nyisson az ember számára, a Rend felé. Az Ember számára, saját érzésvilágán belül.
Én, az ember, keresem az utat, ítéleteim vannak, kérdéseim vannak, kétségeim vannak, véleményem van, néha válaszaim is vannak. Én, az ember közben háborgok, elégedetlen vagyok, lázadok, tiltakozom, és hibáztatok. Az életet, a rendet, a Teremtőt is… ki az kinek nem volt még vitája bármelyikkel.
A Megértés Táblázata megszületett, hogy kaput nyisson a háborgó embernek, hogy méltó módon váljék igaz Emberré. Saját szemében, nem mások előtt..

Ezt az utat egyféleképpen lehet megjárni, akár a Táblázattal, akár más módon. Békét kell kötni a Renddel, a Teremtővel, és  Teremtett Világgal is. Békét. Kérlek, ezt most ízleld meg..
Emlékszem az éjszakára, amikor ez megtörtént bennem, nem sokkal a Táblázat születése után, azóta a Rend tanít engem. Addig csak én tanultam. A háborgó, tiltakozó ember számára, kinyílik a kapu saját igaz története felé, és ami igaz az vállalható, bármi is legyen, még ha nehéz, vagy szégyellnivaló is. Ez személyes kapcsolat nélkül nem megy.
Szeretnék megosztani valamit, ami fontos: volt egy álmom, amikor megértettem ez mit jelent. Azt álmodtam, hogy ez átadható mindenkinek. Nem a tudás, a kapcsolat! Az igaz Emberhez méltó, tisztán érezhető, és megérthető kapcsolat. Azóta is ezt szeretném, elmondani, hogy lehet és legyen személyes kapcsolat. A Megértés Táblázata szellemiségének támogatása, ereje, bölcsessége, tudása oly mértékben valakié, amilyen mértékben békében tud élni a Renddel, és amilyen mértékben feltétel nélkül tudja szeretni és tisztelni az embertársait. Egyszerű ez, mint minden csoda.
Személyes lehetőséged, és felelősséged a Renddel való kapcsolatod, akárhogyan is hívod magadban.