A Megértés Táblázata

Bemutatkozás

Boldog családi életet élek, jelenleg szabadidőnk minden pillanatát kitölti kisfiunk életmozzanatainak figyelése, és megélése. Hálás vagyok mindazért ahova az utam elvezetett.  A Megértés Táblázatának első nagyköveteként élni nehezen felfogható kegy és feladat is egyben, még van pár évtizedem, hogy felfogjam.

Mióta emlékeim vannak, érdekel a világ és az ember mélyebb megismerése, hogy mi mindent jártam meg mindezért, nem sorolom fel. Huszonévesen kezdtem el tréningeket tartani különböző témákban. Megértés Táblázata tanfolyamokat most már 8 éve tartok, hol egyedül, hol társakkal.

Tudom, egy ilyen összetett témában, mint az ember lelki élete, hiba bármit kiemelni. Egy dolgot mégis hangsúlyoznék, ami számomra ebben a hivatásban talán a legfontosabb. Segítséget, támogatást, és hazavihető tudást adni, hogy igazi önmagadra lelj, és ebből kiindulva, megerősödve, visszanyerd  önállóságodat az érzésvilágod és az életed kézbentartása felett.

Felelősséget vállalni önmagáért az az ember tud, aki tudja hogyan vizsgálja meg az érzéseit, hogyan lehet őszinte magával.

Szeretettel látlak valamelyik alkalmon

Hadnagy Előd